365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Halloween udklædning

Halloween kalder på masser sjov og ballade for børn og barnlige sjæle, og vigtigst af alt er udklædningen. Hos BR har vi et stort udvalg af Halloween-udklædning til børn, hvor I sammen kan vælge det kostume, der vil få enhver af naboerne, der vover pelsen og åbner døren, til at ryste i bukserne af skræk.

Stort udvalg af Halloween-udklædning

Nu kan monstrene godt komme frit frem fra mørket under sengen, og lad bare Dracula stige op af sin kiste – det er tid til hyggelig uhygge med familie og venner, for nu er det Halloween.

Vores udvalg af kostumer og udklædning til Halloween spænder bredt, så uanset om der gemmer sig en farlig zombie, en lille djævel eller måske en blodtørstig vampyr blandt dine unger, så finder I det og meget mere her hos BR.

Foruden selve kostumet kan I også gå ombord i alverdens tilbehør, rekvisitter, masker og ansigtsmaling, som matcher udklædningen – for hvad er en vampyr uden hugtænder eller et monster uden maske? Fuldend halloween-udklædningen med det rette kostume og dertilhørende rekvisitter fra BR.

Skræmmende god udklædning til børn

Hvis der er noget, der kan få børn og barnlige sjæle til at hoppe i udklædningstøjet, så er det en sjov højtid som Halloween. Det amerikanske påfund har indtaget mange danske hjem, som udsmykkes med skeletter, spindelvæv og græskarhoveder med lys – for lys skal der til, når mørket falder på.

Her hos BR finder du alt, hvad du skal bruge for at sætte den rette (u)hyggelige stemning – og her er udklædningen især vigtig. Mange børn forbinder Halloween med ”slik-eller-ballade ”-traditionen, hvor de sammen går fra dør til dør udklædt som en farlig zombie, spøgelse, vampyr eller noget helt fjerde.

Kunne du godt bruge lidt inspiration til en gennemført udklædning? Sørg for følgende:

  • Kostume – Her er valgmulighederne mange. Vælg et der falder i barnets smag.
  • Ansigtsmaling – Det kun fantasien, der sætter grænser. Giv spøgelset et hvidt ansigt, eller mal blodtørstige hugtænder på vampyren.
  • Maske – En maske kan forvandle alle og enhver til et monster på igen tid.
  • Rekvisitter – Sørg for det rette tilbehør. Ingen heks uden kost eller djævel uden horn.