Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Halloween tilbehør

Halloween er en sjov og skræmmende højtid, hvor børn og barnlige sjæle klæder sig ud i uhyggelige kostumer – men udklædningen er kun en lille del af balladen. I skal selvfølgelig også have fat i det helt rigtige Halloween-tilbehør, som sikrer, at rammerne er på plads for udklædningsfesten eller Halloween-(u)hygge med familien.

Tilbehør og udstyr til Halloween

Her hos BR er vi vilde med alt, hvad der rimer på Halloween, og derfor har vi samlet et stort udvalg af alverdens Halloween-ting, udstyr og tilbehør, som passer perfekt ind i temaet.

Savner du inspiration til, hvordan I kan pynte op til en flot og gennemført udklædningsfest eller dække et uhyggeligt Halloween-bord? I vores Halloween-univers finder du netop det og meget mere, som kan hjælpe jer til at danne rammerne og sætte den perfekte, skræmmende stemning for Halloween.

I vores nøje udvalgte Halloween-sortiment finder du blandt andet pynt og dekorationer, som kan gøre ethvert bord spændende at se på. Det samme gælder alverdens figurer, bamser og keramikting, som kan bruges til Halloween-dekorationer inde såvel som ude. Hvad mange forbinder med Halloween er især græskarhoveder med lys, som familien selv skærer ud – her på siden finder du også alt, hvad du skal bruge til det projekt.