365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Halloween sminke

Selvom børn er mestre i at skære ansigter og lave uhyggelige lyde, så kan en god Halloween-ansigtssminke sætte prikken over i’et på enhver udklædning. For hvad er en vampyr uden bloddråber, der løber langs mundvigen, et skelet uden mørke øjne eller en heks uden vorte? Giv børnene et fuldendt Halloween-udtryk, som får enhver til at ryste af skræk.

Fuldend udklædningen med Halloween-sminke

Hos BR har vi samlet et stort udvalg af Halloween-sminke, som kan bruges til børn, samt inspiration til hvordan I kommer i mål med et skræmmende godt resultat.

Det fede ved Halloween-sminke er, at det kun er fantasien, der sætter grænserne. Langt de fleste børn har en god idé om, hvordan de gerne vil males, og ellers kan I sammen finde et motiv eller tema, som du kan male efter. Der er ingen regler – og derfor kan et fint spindelvæv eller en lille edderkop på kinden være rigeligt for nogle børn, ligesom et fuldt skelet-ansigt er sejt for andre.

Gode råd til Halloween-sminke

Pssst... Det behøver slet ikke være så svært at male uhyggelig ansigtsmaling – her får du et par gode tips og tricks til, hvordan I kan få masser af sjov ud af lidt ansigtssminke til Halloween.

  • Find et billede eller et motiv, og mal efter det. Øv det eventuelt på et papir første gang.
  • I skal bruge pensler, en svamp og et glas med vand til at skylle ved farveskift og lidt papir til at tøre med.
  • Smør barnets ansigt ind i en god creme, inden I går i gang.
  • Når I skal male linjer og detaljer, skal penslen være våd, så bliver det skarpere.
  • Skal hele ansigtet dækkes, kan I med fordel bruge en blød svamp.
  • Start altid med grundfarve, og mal herefter detaljer ovenpå.