365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Dæmonkostumer

Hvem ville ikke elske at være en drilsk dæmon, der laver sjov og ballade, når ingen kigger? Det er der med garanti mange børn, der vil synes er sjovt, og derfor har vi her samlet et udvalg af kostumer, der kan bruges til dæmonudklædning.

Kostumer

Andre kategorier

Gør Halloween til en leg med dæmonudklædning

Når det er Halloween, gælder det for børnene om at finde et både sjovt, sejt og uhyggeligt kostume, som kan inkassere en masse slik, når det er tid til ”slik-eller-ballade ”-turen rundt hos naboerne.

Hos BR er vi vilde med Halloween og alle de sjove aktiviteter, man kan lave med familien – så hvorfor ikke gøre højtiden til en tradition hjemme hos jer? Vi har alt det, I skal bruge til en (u)hyggelig aften med familie og venner.

Fulden det uhyggelige dæmonkostume

Der er mange måder, hvorpå I kan fuldende børnenes dæmonudklædning på, og det er blandt andet ved at bruge nogle af alle de rekvisitter og tilbehør, som I finder i vores store Halloween-univers. Her får I desuden et par ideer, som kan gøre dæmonen endnu mere skræmmende og gennemført:

Har I husket…?

  • Ansigtsmaling – I kan male detaljer, motiver eller en fuld dæmon-sminke med ansigtsmaling. Find et billede eller motiver, og mal efter det, så bliver opgaven lidt nemmere.
  • Rekvisitter – brug tilbehør, så som en sort kappe, horn, hugtænder eller en blodig økse, og gør dæmonen til et ekstra skræmmende bekendtskab.
  • Sæt stemningen – lad dæmonen føle sig hjemme med masser af spindelvæv, uhyggelige spøgelser og skeletter, edderkopper og gravsten.