365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Halloween kostumer

Ingen Halloween uden et uhyggeligt kostume! Her hos BR har vi samlet et stort udvalg af skræmmende Halloween-kostumer til børn, som passer perfekt ind i den populære højtid. Foruden selve kostumet finder du også alverdens tilbehør såsom masker, legevåben og ansigtsmaling, der kan være med til at fuldende udklædningen.

Uhyggelige kostumer til Halloween

Kender du en dreng eller pige, der vil elske at klæde sig ud som en blodtørstig vampyr eller et skræmmende spøgelse? Begge dele og meget mere finder du her i vores udvalg af Halloween-kostumer til piger og drenge.

Savner du inspiration til, hvilken udklædning ungerne skal have til Halloween? Tag et kig på mulighederne her i vores Halloween-univers, og få gode ideer til, hvordan I kan gøre Halloween til en særlig højtid i familien med sjove traditioner, projekter og udklædning ikke mindst.

Hos BR finder du både noget for de store og helt små børn og for piger såvel som drenge. Vi har nøje udvalgt forskellige kostumer, så der er noget for enhver smag og alder. Så snart I har besluttet, om det er hekse, skellet eller måske zombiekostumet, I skal have med hjem, så er det tid til at fuldende kostumet med de rette rekvisitter og tilbehør.

Har I husket...?

  • Ansigtsmaling – gør udklædningen endnu mere levende ved at male farver og motiver i ansigtet.
  • De rette rekvisitter – hvad er en heks uden sin kost eller en vampyr uden hugtænder?
  • Rammerne skal være på plads – pak en ulækker plastikedderkop med i madpakken, eller pynt op med spindelvæv og edderkopper på børneværelset.

Nu er det tid til Halloween!