Halloween ansigtsmaling

Find skræmmende ansigtsmaling her

Tilbage til halloween >

 

Uhyggelig ansigtsmaling

 For at fuldende halloween-udklædningen skal der nogle gange den helt rigtige ansigtsmaling til. Det skal jo være uhyggeligt og skræmmende. Hos BR har vi samlet forskellige former for halloween-ansigtsmaling til diverse former for skræmmende udklædning. Find den perfekte halloween-ansigtsmaling, der fuldender din uhyggelige udklædning her på siden.

 

Det fede ved Halloween og ansigtsmaling er, at det kun er fantasien der sætter grænser. De fleste børn ved allerede hvilket sejt motiv de vil have malet i ansigtet. Du kan også vælge at male motivet, så det passer til barnets kostume. Find kreativiteten og lidt tålmodighed frem, så skal du nok få skabt et fedt Halloween-look. Psst ... det behøver slet ikke at være så kompliceret at male børnenes ansigter til Halloween. En lille edderkop på kinden, noget spindelvæv eller et ar i panden kan være nok. Du kan få inspiration her på siden til seje og uhyggelige ansigter.

 

Find motivet der skal males. Aftal med barnet hvad der skal males. Hav evt. et billede af ønsket motiv liggende, så du hele tiden har noget at kigge efter.

Find en svamp, pensler, skål med vand til at skylle penslerne ved farveskift og papir klar.

Skal hele ansigtet males, kan det være en god idé at male en bundfarve først med en svamp.

Når der skal males linjer og detalter, brug da en våd pensel.

Tip: Farv det forreste eller hele håret med vores hårfarve for at fuldende looket

Psst ... Pas på med at mal for tæt på øjnene

 

 

1 produkter