Efterårsferie i BR

Efterårsferien nærmer sig, og hvis du er ved at planlægge hvad der skal ske, så se med her! Hele efterårsferien afholder vi aktiviteter i alle vores BR butikker. Tag børnene i hånden og smut i BR hvor den står på sjov og (u)hygge hver dag fra lørdag d. 12. oktober til søndag d. 20. oktober. Du kan bl.a. hele ugen komme ned og prøve vores uhyggelige følekasser - hvis du tør!? Du kan også kommer og hilse på Fætter BR, som besøger butikken hver dag kl. 10-11. BR Nykøbing Falster får kun besøg af Fætter BR fredag d. 18. og lørdag d. 19. oktober.

Se hele vores program for efterårsferien her:

LØRDAG D. 12. OKTOBER

Kl. 11-13:  Fætters farlige maske - Er du klar til at male, tegne, klippe og klistre din egen uhyggelige maske? Kom i BR hvor du finder alt du skal bruge til at lave en uhyggelig maske der kan bæres hele halloween. Vi sætter elstik i masken og den må naturligvis tages med hjem.

Kl. 14-16: Kostumeprøvning - Er du endnu ikke helt sikker på hvor uhyggelig du skal være til halloween? Så kom ned i BR, hvor der er mulighed for at afprøve Halloweenkostumer. Psst ... Få taget et billede nede i butikken med det uhyggelige tøj og assecories

Psst... BR Nykøbing Falster og Ro's Torv afholder ikke kostumeprøvning

 

SØNDAG D. 13. OKTOBER

Kl. 11-13:  Øjeæble skattejagt - Vi har gemt nogle uhyggelige øjne rundt i butikken. Kom ned og tæl hvor mange øjne der er gemt og få et diplom.

Kl. 14-16: Græskarbowling - Er der noget sjovere end at få lov til at kaste med ting? Kom i BR og vælt kegler med et græskar.

Ro's Torv og Frederiksberg Centret afholder ikke græskarbowling

* BR Algade, Aalborg holder lukket søndag og afholder ikke disse aktiviteter.

 

 

MANDAG D. 14. OKTOBER

Kl. 11-13: Uhyggelig ansigtsmaling med mor og far - Kender du også nogle børn, som synes det er sjovt at få lavet ansigtsmailing? Kom ned i BR være kreative med ansigtsmaling. Vores søde personale står klar til hjælpe, men det er mor eller far som står for at male. Skal det være en uhyggelig batman-maske, et ar eller hugtænder? Kun fantasien sætter grænser.

Kl. 14-16: Fætters krea-værksted - Kom i BR og vær kreativ. Vi har lagt forskellige materiale klar, så børnene kan få lov til at være kreative og lave forskelligt Halloween pynt. Pynten kan hænges op i butikken eller det kan tages med hjem

 

TIRSDAG D. 15. OKTOBER

Kl. 11-13: Den store zombiejagt! - Kom i BR og skyd med NERF pistoler og se om du kan ramme alle zombierne i butikken.

Psst... BR Nykøbing Falster og Ro's Torv afholder ikke den store zombiejagt

 

Kl. 14-16: Fætters krea-værksted- Kom i BR og vær kreativ. Vi har lagt forskellige materiale klar, så børnene kan få lov til at være kreative og lave forskelligt Halloween pynt. Pynten kan hænges op i butikken eller det kan tages med hjem

 

ONSDAG D. 16. OKTOBER

Kl. 11-13: Find det hemmelige ord - Er du klar til at jagte bogstaver? Kom ned og find de hemmelige bogstaver vi har gemt rundt i butikken. Når alle bogstaver er fundet, er det tid til at danne et ord ud af bogstaverne. Psst... de mindste kan også være med - find de uhyggelige figurer vi har gemt.

Kl. 14-16: Fætters krea-værksted - Kom i BR og vær kreativ. Vi har lagt forskellige materiale klar, så børnene kan få lov til at være kreative og lave forskelligt Halloween pynt. Pynten kan hænges op i butikken eller det kan tages med hjem

 

TORSDAG D. 17. OKTOBER

Kl. 11-13: Ansigsmaling - En fælles aktivitet hvor forældre og børn skal være kreative sammen. Vi har fundet uhyggelig ansigtsmaling og Halloween make-up frem. Hvem bliver mest uhyggelig?

Kl. 14-16: Fætters krea-værksted - Kom i BR og vær kreativ. Vi har lagt forskellige materiale klar, så børnene kan få lov til at være kreative og lave forskelligt Halloween pynt. Pynten kan hænges op i butikken eller det kan tages med hjem

 

FREDAG D. 18. OKTOBER

Hele dagen: LEGO Brick Days (dag 1) - Kom i BR hvor vi leger med LEGO hele fredag og lørdag. Du kan finde 4 LEGO stationer i butikken - Duplo, Friends, Hidden Side og LEGO AFOL's*. AFOL's er Adult Fans Of Lego. Her kan du møde engagerede LEGO fans som har en stor viden om og passion for LEGO og brænder for at hjælpe børnene med at bygge med LEGO.

*Følgende butikker får ikke besøg af LEGO AFOL's fredag: Roskilde, Bruuns Galleri Århus C, Algade Aalborg og Fields København S.

Kl. 14-16: Lav en uhyggelig perleplade - Vi har fundet perler, perleplader og skabeloner frem. Kom ned og lav en uhyggelig perleplade. Perlepladen må tages med hjem eller den kan blive hængt op i butikken og pynte.

 

LØRDAG D. 19. OKTOBER

Hele dagen: LEGO Brick Days (dag 2) - Kom i BR hvor vi leger med LEGO hele fredag og lørdag. Du kan finde 4 LEGO stationer i butikken - Duplo, Friends, Hidden Side og LEGO AFOL's*. AFOL's er Adult Fans Of Lego. Her kan du møde engagerede LEGO fans som har en stor viden om og passion for LEGO og brænder for at hjælpe børnene med at bygge med LEGO.

*Følgende butikker får ikke besøg af LEGO AFOL's lørdag: Roskilde, Bruuns Galleri Århus C, Algade Aalborg og Fields København S og Esbjerg.

 

Kl. 14-17: Fætter inviterer til kæmpe Halloweenfest! Kom udklædt ned i butikken og deltag i konkurrencen om den bedste udklædning! Der vil være lækre snacks, sjove og kreative lege og børnene kan være med til at slå til græskarpiñata. Festen er for børn i alle aldre og vi lover, at det også er sjovt for forældrene at deltage. Vi glæder os til en (u)hyggelig Halloweenfest!

Psst… Følgende butikker holder ikke Halloween-fest: Frederiksberg Centret, Slotsarkaderne (Hillerød), Ro’s Torv (Roskilde), Bruuns Galleri (Aarhus C), Nykøbeing Falster og Vimmelskaftet (København K)

 

SØNDAG D. 20. OKTOBER

Hele dagen: Modellervoks/clay værksted inkl. gave - Så skal der leges med modellervoks! Modellervoks kan rigtig sætte gang i kreativiteten. Du kan forme og modellere, lige hvad du har lyst til. Kun fantasien sætter grænser. Psst.. Du får en lille præmie med hjem.

* BR Algade, Aalborg holder lukket søndag og afholder ikke denne aktivitet.