Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Halloween

Velkommen til et uhyggeligt univers!

Halloween er en skræmmende og underholdende begivenhed, hvor børn kan få lov at klæde sig ud og have det sjovt med spøgelses-, monster- og vampyrvennerne. Hos BR omfavner vi den populære tradition – så gå ombord i vores udvalg af alt, hvad du skal bruge til Halloween, hvad end det er udklædning, borddækning og tilbehør.

Udklædning

Inspiration

Pynt og tilbehør

Inspiration

Udklædning og pynt

Populære Halloween kategorier

Find hvad du skal bruge til Halloween hos BR

Vi har samlet en hel kategori med alt det, du skal bruge for at skabe rammerne om den perfekte Halloween-højtid. Har I tradition for at pynte hele huset op, eller klæder I jer blot ud, når det er tid til ”slik-eller-ballade”? Her i vores Halloween-univers finder du borddækningspynt, der kan skabe den rette stemning ved Halloween-festen, lige som du også kan finde inspiration til sjove DIY-projekter, som hele familien kan kaste sig over i efterårsferien.

Halloween-udklædning, pynt og tilbehør

Uanset om I kører med traditioner hjemme hos jer, på skolen eller i fritidsordningen eller ej, så skal der et uhyggeligt kostume til, og netop dét finder du masser af her hos os. Derudover kan I gøre udklædningen endnu mere troværdig og skræmmende ved at tilføje ansigtsmaling, en maske eller andre rekvisitter, der passer til temaet. Var det noget med et farligt zombie-, skelet- eller djævlekostume? Det og meget mere finder du her i Fætter BR’s Halloween-univers.