365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Fødselsdag

Hold en fantastisk børnefødselsdag med det rigtige tilbehør

Børnefødselsdag er noget af det sjoveste og mest underholdende. Der skal den rigtige pynt og det rigtige tilbehør til. Hos BR finder du et stort udvalg af alverdens tilbehør til børnefødselsdag. Vi har samlet en masse sjove og mange spændende ting. Se hele udvalget her på siden.

Idéer til børnefødselsdagen

Mangler du idéer til børnefødselsdagen? I guiden her klæder vi dig på til at holde verdens bedste fødselsdagsfest for dit barn. Få idéer og tips til aktiviteter, temaer, mad og meget mere. Fætter BR elsker at fejre fødselsdag og ønsker jeres børn en magisk dag! 

Børnefødselsdag

En fødselsdag er noget helt særligt, specielt når du er barn. Måske har du selv børn eller kan huske, hvordan du vågnede tidligt om morgenen og næsten ikke kunne være i dig selv af spænding og sommerfugle i maven.

Gaver, kage, flag og skattejagt - det er bare et lille udvalg af de ting, der ganske enkelt hører sig til, når der skal være børnefødselsdag. Og når det nu er således, så forstår vi da godt, hvorfor børnene er helt vilde efter det.

Skal dit barn holde børnefødselsdag? Så skal du ikke tøve med at sætte gang i planlægningen, så I kan skabe den helt rigtige børnefest lige efter dit barns ønsker.

En børnefødselsdag med det rette tema

Det kan være et omfattende projekt, når der skal være børnefødselsdag. Pynt, mad, service og aktiviteter - hvor skal du begynde?

Hos BR har vi gjort det nemt for dig og samlet alt, hvad du skal bruge til børnefødselsdagen. Her kan du købe festartikler til at skabe den helt rigtige stemning samt finde inspiration til lege og aktiviteter, som kan underholde børnene for fulde drøn.

Første skridt kan være at lade dit barn vælge et tema - det kan være alt lige fra pirater til Disney. Med et tema er der allerede lagt et godt grundlag for en perfekt børnefødselsdag - og måske det endda giver anledning til nogle specifikke aktiviteter?

Alle børn elsker en god fødselsdag!

Hvad er en børnefødselsdag uden fest og farver? Hos BR elsker vi en god børnefest, og vi er eksperter i at udvælge den helt rette pynt til formålet.

Gå på opdagelse i BR’s fødselsdagsunivers, hvor du finder alverdens grej samt tips og tricks til børnefødselsdagen. Når du har fundet det rette, sørger vi for at sende varerne afsted til dig - og så er det bare med at sætte fødselsdagsfesten i gang!