365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Flag

Synet af de rød/hvide farver på et flag er ikke til at tage fejl af! Når vi ser dem, ved vi, at nogen har fødselsdag, for der findes intet større symbol eller bedre måde at pynte op på, når en begivenhed skal fejres. Hos BR har vi et stort udvalg af flag til festen, og du kan se dem alle her på siden.

Pynt op med flag til fest

Der kan aldrig være for mange flag til fødselsdagen! Hos BR finder du flag, du kan pynte fødselsdagslagkagen med, hurraflag du kan flage med, alt imens der skråles fødselsdagssang, flagranker som du kan pynte med, bordflag der sætter prikken over I’et på borddækningen og meget andet.

Med andre ord er der ikke noget, der pynter bedre op til fødselsdag end Dannebrog alle vegne, øjet kigger hen. Et flag skaber glæde og god stemning, og selvom vi ser dem overalt, så vil du helt sikkert opdage det, hvis det ikke er der.

Hold en fødselsdag efter alle kunstens regler

Nogle ting hører sig bare til, når der skal være fødselsdag! Fødselsdagsflag, fødselsdagskage, fødselsdagssang og fødselsdagsgaver - så kan du ikke gå helt galt i byen. Her på siden har vi vores store udvalg af fødselsdagsflag, som helt sikkert vil glæde både fødselaren og gæsterne.

Skal der være fest, så lad der være fest! Og vi er helt sikre på, at du kommer i feststemning, blot ved at kigge på udvalget på siden her. Vi har alt, hvad du kan forestille dig af festartikler, som kan sikre den helt rigtige stemning til årets fødselsdag.

Find dine fødselsdagsflag her

Med BR’s udvalg kan du blive klar til de mange fremtidige fødselsdag på nul komma fem! Det behøver ikke være svært at pynte op, og når blot du har flag, er du allerede nået et langt stykke.

Flaget er fast inventar til fødselsdage - hvis ikke i hele boligen, så i hvert fald på bordet. Få flagene hjem, så du bliver klar til at fejre stort og småt. BR sørger for en sikker og hurtig levering hjem til dig.