365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Muffinsforme

Der er ingen tvivl om, at kage er et hit - både blandt børn og voksne. Og lige præcis muffins går du aldrig galt i byen med, når du skal servere kage for ungerne. Det er nemt, det er lækkert, og det sviner måske lidt mindre end et andet stykke kage. Hos BR har vi samlet et udvalg af muffinsforme, som kan bidrage til et festligt færdigt udtryk på dine velsmagende muffins.

Muffins - børnenes favorit

Der er et væld af gode grunde til, hvorfor du skal vælge at bage muffins frem for en anden kage. Børnene jubler, når de får hver deres lille kage i hånden - måske opbevaret i en fin lille muffinform i en flot farve!

Skal der være børnefødselsdag, kan muffins nemt deles rundt børnene imellem, og det er også en fordel, hvis kagen skal deles ud i institutionen eller lignende. Derudover er det bare med at give den gas med krymmel og andet pynt, som altid er en sikker vinder hos børnene.

Muffins i alverdens smagsvarianter

Muffins er det oplagte valg til børnefester, hvor der i forvejen ikke er sparet på festartiklerne. Der er ingen grænser for, hvilke smagsvarianter du kan bage dine muffins i. Er dit barn vild med drømmekage? Så skal der da bages drømmekage-muffins. Eller er temaet chokolade? Så er der også rig mulighed for at bage chokolademuffins. 

Tag barnet med i bagningen, så kreativiteten kan slippes løs med de helt rette muffinsforme samt pynt efter alle kunstens regler. Dit barn vil helt sikkert elske selv at få muligheden for at sætte sit præg på de hjemmebagte kager.

Køb dine muffinsforme hos BR

Kan du heller ikke vente med at komme i gang med bagningen af muffins nu? Det forstår vi godt! Du kan finde de helt rette muffinsforme her hos BR, og hvis du er på jagt efter andet til børnefesten, så har vi også et stort udvalg af bordpynt til borddækning og dekorationer, som sætter prikken over I’et. Når du har lagt de rette varer i kurven, sørger vi for en sikker levering til din adresse.