Frost prinsessedag

Kom i BR og bliv Frost II prinsesse for en dag

 

Søndag d. 24. november kl. 10-15 holder vi prinsessedag i alle vores butikker. Kom udklædt i dit fineste prinsesse kostume og deltag i konkurrencen om bedste udklædning.

 

Dagen byder på en masse skønne prinsesseaktiviteter*:

  • Mal din yndlings Frost prinsesse: Farvelæg din yndlings Frost-prinsesse i glimmer og farver – vi har lagt det hele klart. Tegningen må tages med hjem
  • Byg med Frost 2 LEGO®: Kom og byg og leg med de nyeste Frost 2 produkter fra LEGO.
  • Prøv de flotte kjoler: Vi har de fine kjoler fra Frost klar til at blive prøvet – så kan du rigtig få lov at være prinsesse for en dag.
  • Leg med det store Frost slot: Vi har sat det store flotte Frost slot frem, så du kan lege med dukkerne i slottet hele dagen.
  • Syng med prinsesserne: Kender du også alle sangene fra Frost? Vi har fundet Frost musiksættet frem, så du kan komme og synge med på alle sangene.

Kommer du udklædt ned i butikken, deltager du i konkurrencen om bedste udklædning. Vi finder en vinder i hver butik og vinderen bliver trukket kl. 15.

 

*Ro’s Torv, Frederiksberg Centret, Vimmelskaftet, Bruuns Galleri, Fisketorvet, Hillerød og Vejle (Bryggen) afholder ikke alle aktiviteterne.

BR Aalborg Algade holder lukket søndag og holder derfor ikke eventet.

 

 

Psst… Har du endnu ikke deltaget i vores Disney On Ice konkurrence, så deltag mens du er i butikken. Læs mere om konkurrencen her