Ønskeliste
Din kurv
0
365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk

Black Friday

Ved du, hvad det bedste er ... Black Friday i BR

Går du også og venter på årets helt store shopping dag? I år afholdes Black Friday Fredag d. 29. november. Black Friday er en amerikansk tradition, som vi i Danmark har taget til os. I USA holder mange fri på Black Friday for at hygge sig med venner og familie og få startet juleindkøbene. Dagen ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. Fænomenet Black Friday er også blevet en stor mærkedag i Danmark og er med tiden blevet en af de største shoppe dage på hele året. De fleste danskere venter spændt på at se hvilke vilde tilbud der dukker op.

 

Skal julegaverne klares inden december?

... så er Black Friday i BR den oplagte mulighed til dette. Hvis du også kender nogle små størrelser eller store legebørn som har gjort en lang ønskeseddel klar, så kom forbi BR, hvor vi står klar til at hjælpe med at få krydset det meste på listen af. 

Tip fra Fætter BR: Det kan være en fordel at have forberedt din indkøbsliste inden Black Friday skydes i gang. Dagen står på mange shoppeglade mennesker og vilde tilbud. Så hvis du vil sikre dig at få fat i alt på børnenes ønskeseddel, så anbefaler Fætter BR dig, at have forberedt indkøbslisten hjemmefra.

 

Psst... Vi holder både Black Friday i vores 26 butikker samt på BR.dk

Alle vores fyskiske butikker er fyldt op med en masse lækre varer og vilde Black Friday-tilbud og et personale, som står klar til at betjene dig.

Vil du undgå at stå i lange køer eller bare gerne vil klare indkøbene hjemme fra sofaen, så kan du også finde vores vilde Black Friday-tilbud online på BR.dk

Hos BR mener vi ikke, at Black Friday kun skal være for de voksne, men for hele familien. De mindste i familien skal bestemt ikke glemmes. Derfor har vi naturligvis sørget for sjov og leg for de mindste i alle vores butikker til Black Friday.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med vores Facebook-side

Vil du være blandt de første til at høre om vores vilde Black Friday tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold også øje med vores facebook side.

Når du tilmelder dig BR's nyhedsbrev bliver du medlem af Klub BR. Som medlem af Klub BR vil du være blandt de første til at høre om vores skarpe Black Friday tilbud og du vil blive holdt opdateret med vores sjove aktiviteter til Black Friday -og resten af året. Se hvilke fordele du får som Klub BR medlem.

 

Vi glæder os til Black Friday - ses vi?