365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Wallstickers til børn

Wallstickers er et perfekt valg, når du ønsker en anderledes og spændende dekoration til børneværelset. Hos BR finder du et sjovt og farverigt udvalg, og vi er helt sikre på, at der gemmer sig en wallsticker heriblandt, som dit barn vil elske! Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Pynt børneværelset med wallstickers 

Børneværelset er dit barns store fantasiunivers, hvor alverdens sjove lege dagligt udspiller sig. Derfor skal børneværelsets indretning også være lige i dit barns ånd, og med wallstickers får du nem og farverig dekoration, der helt sikkert vil skabe glæde hos dit barn. Samtidig er wallstickers en rigtig god læringsmetode for dit barn. I kan sætte motiver op, som barnet kan fortælle historier ud fra og lære nye ord igennem. Vælg mellem sjove transportmidler, alt godt fra havet, et magisk prinsesseunivers og meget mere - børnene vil elske det!  

Vælg wallstickers i flotte motiver 

Skal børneværelset laves om til et kæmpe undervandsunivers, en sej racerbane eller en travl og trafikal by? Børnene vil helt sikkert elske at digte videre på de historier, som dine wallstickers fortæller.  

  • Wallstickers er nemme at sætte på væggen, og dit barn kan sagtens være med til at dekorere! 

  • Der er ingen grænser for, hvordan I kan mikse og matche de forskellige motiver og danne jeres helt eget univers på børneværelset.  

  • Du slipper for permanente løsninger med huller i væggen og maling - i stedet kan de forskellige wallstickers nemt fjernes eller udskiftes, når det er tid til noget nyt.  

Gør børneværelset til noget helt særligt! 

 Mange voksne er vilde med rene og hvide vægge - dog er det de færreste børn, som synes den slags er specielt hyggeligt. Med wallstickers får dit barn alt andet end en kedelig væg, og der bliver indbudt til leg i allerbedste stil. Wallstickers vil i samspil med et farverigt gulvtæppe, fine pyntepuder og en unik natlampe gøre dit barns værelse til et ægte slaraffenland, hvor legekammeraterne vil elske at komme på besøg. Hvilket tema skal dit barns børneværelse have? Gå på opdagelse i BR’s brede udvalg af wallstickers, og find favoritterne allerede i dag - måske der endda er flere imellem.