365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tremmesenge

En hyggelig putning i en blød og behagelig babyseng er en skøn måde at afslutte en dag fyldt med fart og høj energi. Her på siden har vi samlet vores udvalg af tremmesenge til de små størrelser, som alle skaber de bedste rammer for en dyb og tryg nattesøvn. Tag et kig her på siden og find en skøn babyseng til børneværelset her hos BR!  

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Lad dit barn falde i dyb drømmesøvn med en tremmeseng i høj kvalitet

En babyseng er ikke bare en babyseng. Sengen skaber nemlig forudsætningerne for en god og tryg nattesøvn, så den lille kan have energi til at udforske verden, lige så snart solen står op!

Med en tremmeseng fra BR kan du gå i seng velvidende, at din baby er tilpas og godt beskyttet i sengen. Hos BR er børnenes sikkerhed nemlig det vigtigste, når du skal vælge en seng til børneværelset. Størstedelen af vores klassiske og robuste tremmesenge er produceret med MDF-plader og fyrretræ i høj kvalitet med økologisk lakering, som er helt sikre for tumlingerne og giver babysengen en lang holdbarhed. Tilføj en skøn madras og fyld sengen op med de bedste bamser og tøjdyr, så dit barn trygt og rart kan komme til drømmeland.       

Babysenge tilpasset dit barns udvikling

Tiden går stærkt, og det viser sig virkelig hos de små størrelser, som vokser og udvikler sig lynhurtigt. Derfor har mange af tremmesengene fra BR flere praktiske højdeindstillinger, så sengene kan tilpasses din babys udvikling. Med en tremmeseng med højdeindstillinger kan du justere sengen alt efter, om dit barn kun ligger, om det sidder, eller om det kan rejse sig i sengen. Højdejusteringen er også med til at skåne din ryg, når du vil samle din lille guldklump op efter en god nats søvn.     

 

Skab trygge omgivelser på vej til drømmeland 

Mange forældre drømmer om, at deres børn sover igennem natten. Selvom de små ikke altid har en god og stabil søvnrytme, så kan trygge omgivelser have afgørende betydning for den lilles søvn.

Det er heldigvis nemt at indrette børneværelset for at få de bedste forudsætninger for en god nattesøvn! Udover en tremmeseng i høj kvalitet skal dit barn selvfølgelig have en dejlig blød dyne med behageligt sengetøj - måske med fint print eller søde figurer! Det kan også være en god idé at give dit barn en sutteklud, som det kan nusse med på vej mod drømmeland. 

Hos BR har vi både tremmesenge og alt det tilbehør, du skal bruge for at skabe de bedste rammer for den mindstes søvn.