365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnegardiner

Med gardiner på børneværelset bliver det en del nemmere at putte de små gennem sommerhalvåret. Mørklægningsgardinet lukker dagslyset ude og kan give fornemmelsen af nat, når det er tid til at sove. Her på siden kan du se vores fine udvalg af børnegardiner i forskellige farver og mønstre, som helt sikkert vil pynte på børneværelset. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Brug mørklægningsgardiner til at gøre klar til putning

Små børn har sjældent en god tidsfornemmelse, og den bliver endnu mere udfordret i sommerhalvåret, hvor der er lyst til langt efter sengetid. Det kan være svært at putte, når der er lyst og solen skinner udenfor, men her kommer rullegardinet med mørklægning til undsætning. Hvis du hænger et mørklægningsgardin op, så undgår du både det skarpe dagslys og skæret fra gadelamper, og det er med til at give de optimale betingelser for en god og dyb søvn hos de mindste.      

Skab en tryg og rolig nattesøvn for dit barn

En god putning er også bestemt af omgivelserne, og derfor er det vigtigt at prioritere et rart og roligt sovemiljø, hvor solen ikke skinner lige ind, når det er puttetid. Udover en god madras, en blød dyne og behageligt sengetøj er det vigtigt at huske en natlampe. Selvom børn ofte forbinder mørke med nat og puttetid, så er det ikke alle, der kan lide et kulsort rum, når det er sovetid. Med en natlampe undgår barnet at blive bange for uhyrer og monstre under sengen, og den dæmpede belysning kan også give jer en hyggelig puttestund med godnatlæsning i de bedste børnebøger.

Gardiner i fine farver til børneværelset

Et rullegardin til børneværelset er først og fremmest praktisk, fordi det bidrager til en god nattesøvn hos børnene. Derudover kan gardinet faktisk også tilføre et frisk pust og give et fint og dekorativt udtryk til børnenes værelser. Vælg mellem flere farver med stjernemønstre i lige den størrelse, som passer til vinduet. Alle præferencer er forskellige, og derfor finder du et udvalg af farver, der nemt kan kombineres med resten af børneværelset.

Hvis du vil give dit barn de bedste betingelser for en dyb og rolig nattesøvn, så er børnegardiner med mørklægning et oplagt valg. Kom i gang med at dekorere værelset med fine gardiner fra BR her på siden!