365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Klapvogne

Klapvognen er god på ferien, på den lange gåtur eller på indkøbsturen. På den måde kan du nemlig komme på tur med dit barn uden at medbringe den helt store barnevogn - og det gør klapvognen helt uundværlig! Hos BR finder du et varieret udvalg af klapvogne, og vi er helt sikre på, at vi har den, der falder i jeres smag.  

Gode klapvogne til dit barn 

En klapvogn er en oplagt erstatning for en barnevogn, når dit barn har lært at sidde selv. Den fylder ikke nær så meget, og den er dermed nem at medbringe, uanset om I skal på ferie, i supermarkedet, i offentlig transport eller noget helt andet. Samtidig kan klapvognen, som navnet antyder, klappes sammen, når den ikke er i brug. Med andre ord er det altså en nem og praktisk måde at komme rundt med dit barn på.  

Vælg den rette klapvogn 

Men en klapvogn er jo ikke blot en klapvogn. Der findes et væld af modeller, og det hele handler om, hvad dit og dit barns behov er.  

  • Skal klapvognen erstatte barnevognen, eller skal den blot fungere som et supplement? 

  • Er hovedformålet, at du nemt skal kunne komme rundt med klapvognen? Så bør du gå efter en lille og fiks variant. 

  • Skal klapvognen bruges til løb og aktivitet? Så er det en sporty variant, du skal gå efter - ofte har disse kun tre hjul.  

  • Hvor går du primært dine ture? Er det på asfalt, i skoven eller et helt tredje terræn?  

  • Skal der være plads til klapvognen i bagagerummet, og hvor stort er det? 

Når du har overvejet disse punkter, er du godt på vej til at tage det rette valg i forhold til klapvogn.  

Gode børnestunder med en klapvogn 

Det anbefales først, at I begynder at bruge klapvogn, når dit barn kan sidde selv - og så er der ellers mange gode år forude! Tag dit barn med på tur, og lad ham eller hende se landskabet eller tage en lur i den trygge klapvogn. Dyk ned i vores udvalg af klapvogne. Vi er helt sikre på, at vi har den perfekte løsning for dit barn og jeres familie.