365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Autostol til baby

Der findes intet vigtigere end vores børn. Af samme grund skal sikkerheden også altid være i top - særligt når vi kører bil. Her på siden finder du vores store udvalg af autostole til dit barn. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den autostol, der opfylder jeres krav.

Gode autostole til dit barn 

Dit barns autostol er den vigtigste nøgle til dit barns sikkerhed, når I kører bil. Det handler ikke blot om, når I skal på længere ture, men også en kort tur ned til bedsteforældrene kræver, at dit barn er spændt godt fast - og ikke nok med det, at dit barn sidder godt! Hos BR har vi et bredt udvalg af autostole med forskellige funktioner og tilpasset forskellige aldersgrupper.  

Autostol - dét skal du være opmærksom på 

Det er vigtigt at gøre sin research ordentligt, inden du køber din autostol. En autostol er et større køb, og der er flere faktorer, som du skal være opmærksom på for at få den rette med hjem.  

  • Tag højde for barnets vægt, højde og alder, som har stor betydning for autostolen. Nogle autostole kan ændres og tilpasses i takt med, at dit barn vokser, men det kan du læse meget mere om under hver enkelt produkt.  

  • Husk på, at autostolen skal passe til din bil. Den skal sidde ordentligt, så sikkerheden er i top, og så skal den gerne være nem at montere og fjerne igen. Undersøg blandt andet om din bil har isofix, da du bør gå efter en autostol, der også har isofix, hvis det er tilfældet.  

  • Gå ikke på kompromis med kvaliteten, så autostolen kan holde i flere år, og dit barn kan få rig glæde af den.  

Find den rette autostol hos BR 

Det er vigtigt, at dit barn har den rette komfort i autostolen, så han eller hun forbinder det med noget godt. Du kan eventuelt udstyre autostolen med legetøj eller andet babyudstyr, som underholder dit barn på køreturen. Dit barn skal sidde i autostol de første år af sit liv, og derfor er det vigtigt med en god start! Hos BR står vi klar til at give dig den gode start - find den rette autostol samt tilbehør i vores store udvalg til børn.