365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Hjemmelavede julegaver fra børn
Hjemmelavede julegaver fra børn
Jul

Få en magisk jul med BR's guides: DIY julepynt, hjælp til gaveindpakningen, idéer til ønskelisten og meget mere. Julen er eventyrlig og fyld af sjov og hygge for hele famlien - Bliv inspireret her på BR.dk. 

DIY: Hjemmelavede julegaver fra børn

Julen er hjerternes fest, og der er ikke noget som en hjemmelavet julegave, der går direkte i hjertet på dine forældre! Mangler du idéer til, hvad du skal lave? Så se denne guide med videoer og alt, hvad du skal bruge for at komme igang med årets julegaveværksted!

Hjemmelavet julepynt med Silk Clay

Er der noget hyggeligere end små kreative projekter i de kolde dage? I denne guide viser vi dig, hvordan du kan lave de sødeste små figurer i det populære silk clay og foam clay, som kan skabe glæde og pynte hjemmet i juletiden. 

Få en nærværende jul med børnene

Mange forældre har en romantisk opfattelse af, hvordan en vellykket jul ser ud. Hjemmebagte småkager, masser af gaver under træet og ekstra glade børn. Men de høje forventninger kan give stressede forældre og børn. I denne artikel, som er et samarbejde med Vores Børn, guider vi dig til en jul med mere hygge og nærvær.