365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
Den store guide til græskarudskæring
Den store guide til græskarudskæring
Halloween

Uhyggelig udklædning, skræmmende pynt og sjove lege. Her på siden finder du masser af idéer og inspiration til den mest (u)hyggelige Halloween! Lær at lave DIY Halloween pynt, find step-by-step's til Halloween ansigtsmaling og lær at udskære de fineste græskar. 

Step-by-step: Halloween ansigtsmaling

Ansigtsmaling til Halloween kan sagtens være nemt. Her får du step-by-step vejledninger på Halloween ansigtsmaling. Heks, vampyr, græskar eller skelet - hvad vil du være til Halloween? Sæt prikken over i'et på udklædningen - og bare rolig, med denne guide behøves hverken dig eller dine forældre at være den store kunstner for at slippe afsted med et godt resultat!

Den store græskarudskæringsguide

Græskarudskæring er en hyggelig aktivitet for hele familien. Men hvordan skærer man lige i et græsker og hvad skal du bruge? Det kan godt være lidt svært at håndtere de store, hårde græskar, men med de rigtige remedier er det ingen sag! Så skal I blot finde ud af, hvordan jeres græskar skal se ud... Et uhyggeligt ansigt

DIY guide: Lav dit eget Halloween pynt

Lær at lave en uuuhyggelig krukke til Halloween. Du kan stille krukken udendørs med lys i, så man kan finde vej til dit halloween-hus eller du kan bruge den til Halloween-slik. Mulighederne er mange - og svært er det ikke! I videoguiden her viser vi dig, hvordan du gør step-by-step og guider til de ting, du skal bruge.  

How-to: Uhyggelig Halloween pynt

Skal der pyntes op til Halloween derhjemme? I denne videoguide viser vi dig, hvordan du kan lave jeres planter om til et skræmmende sødt plantemonster. Et oplagt krea-projekt at kaste sig over her op til Halloween - og når krukken mm. først er lavet, kan den komme ' Halloween-pynt-kassen' og genbruges år efter år! 

BR's uhyggelige Halloween-bingo

Psst! Vil du have lidt ekstra sjov til Halloween-ruten gennem nabolaget? Med BR's uhyggelige Halloween-bingo, skal du krydse felterne af for hver ting, du ser på din vej - Mon du kan få pladen fuld? Så skal der råbes 'BINGO!'. God tur!

Find pynt, udklædning og meget mere på BR.dk

Alt til Halloween