365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Droner

En drone åbner op for en helt ny form for leg og underholdning. Du kan lave sjove forhindringsbaner, som du skal få dronen igennem. Du kan også lave smarte tricks med en drone til børn. Der er derfor et væld af muligheder for at blive underholdt med en drone. Se vores store udvalg af droner her på siden.

 

Populære mærker

Droner til børn

Er dit barn klar til at indtage luften med et fjernstyret stykke legetøj? En drone giver rig mulighed for sjove, actionprægede og udfordrende lege, hvor både fantasien og koncentrationen kan være i højsædet. Her på siden finder du et varieret udvalg af droner, så du og dit barn kan blive klædt ordentligt på, uanset om I er begyndere eller øvede drone-piloter.

Droner er stormet frem i løbet af de sidste par år, og i dag er det et teknisk stykke legetøj, som både børn og voksne kan få stor glæde af. Mange voksne bruger det til at lave grafisk flotte dronebilleder og -videoer, men for børn kan en legetøjsdrone indgå som et flyvevåben i en actionleg eller i en forhindringsbane, hvor det gælder om at komme igennem uden skrammer.

Fjernstyret underholdning med legetøjsdroner

Det er bare sjovere, når legetøjet bliver fjernstyret - både for forældre og børn. Uanset om det er en fjernstyret bil på jorden, en fjernstyret helikopter eller en fjernstyret drone i luften. Der er lagt op til mange sjove timer.

  • Øv jer i at blive ihærdige drone-piloter
  • Dyst mod hinanden i alverdens forhindringsbaner - hvem klarer det bedst?
  • Lær dronen at kende og afprøv diverse seje tricks
  • Vælg en drone med kamera, og nyd de gode optagelser efterfølgende

I BR’s sortiment finder du noget for enhver smag! Vi har samlet et varieret udvalg, så alle kan være med, uanset budget og niveau.

Find droner til børn på BR.dk

Skal dronen være det næste fede stykke legetøj hjemme hos jer? Opdag verden fra helt nye vinkler med en af dronerne fra BR! Selvom det hele bare er sjov og leg, så garanterer vi, at en drone giver dit barn mulighed for at leve sig ind i nye underholdende roller og lege.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af droner, og find den helt rigtige til jeres behov! Vi sørger for en hurtig og sikker levering her på BR.dk