365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

10+ år

Når børnene bliver lidt ældre, må legen gerne blive udfordret lidt. Hos BR har vi derfor samlet legetøj til børn på 10 år og opefter. Der er en masse forskellige muligheder. Der er noget til begge køn og noget til forskellige interesser.

 

Legetøj til 10+ år

Det kan være en udfordring at finde legetøj til denne aldersgruppe. Der er ved at være tale om preteens, og nogle nyder stadig at lege, imens andre så småt har pakket dukkerne og legetøjsbilerne væk. Dog er der stadig en lang række muligheder for, hvad du kan give et barn i denne alder!

Vi har samlet alt legetøjet her på siden, som, vi mener, egner sig til et barn på 10-12 år. Vi er helt sikre på, at der er noget iblandt, som vil skabe glæde hos de fleste børn.

Mangler du legetøj til et barn på 10-12 år?

Legen skal vare ved, så længe den kan! Der er nemlig ingen tvivl om, at børnene kommer til at savne legene og de frie rammer, så snart de sidder på skolebænken, hvor lektierne og overvejelserne om fremtiden begynder at fylde mere og mere. Hos BR har vi samlet et stort udvalg, som kan blive ved med at underholde:

  • Spil for hele familien: Man bliver aldrig for gammel til et hyggeligt spil, og her på siden finder du et kæmpe udvalg.
  • LEGO: Fordelen ved LEGO er, at der findes sværere og sværere byggeprojekter, som er tilpasset alderen - og dermed kan du blive ved med at bygge LEGO!
  • Fjernstyrede biler: Kan man nogensinde blive træt af det? I denne alder er der rig mulighed for at blive en haj til at styre en fjernstyret bil, og det byder på mange timers underholdning.

Køb dit legetøj på BR.dk

Legetøj til denne alder må gerne være både kreativt, udfordrende og underholdende, og ofte er det lege, som forældrene også kan deltage i. Samtidig handler det om at se på dit barns interesser og finde noget, som passer ind.

 

Måske har dit barn brug for fordybelse, men det kan også være, at der er mere brug for at få brændt noget krudt af. Tag et kig i vores alsidige udvalg, og find det, der passer til dit barn!