Skolestart | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste

Klar, parat, skolestart!

En ny og sjov hverdag venter forude for de mange børn, der begynder i skole. Vi har samlet et par tips til, hvordan du styrker og forbereder dit barn på den store, men spændende omvæltning – du finder både tips til ventetiden før skolestart og tips til den længeventede, første skoledag.

Se samtidig vores store udvalg af skoleudstyr, og bliv klogere på, hvordan du vælger den rigtige skoletaske til dit barn, når vi i vores film guider dig i størrelse og ergonomi.

Video Image

Skoletasker og penalhuse

Det er noget særligt, når skolestarten nærmer sig, og den helt rigtige skoletaske skal findes. Skal den være stor, lille, blå, lilla eller måske prikket? Og hvad med det seje penalhus med plads til alle skriveredskaberne? Hos BR har vi noget for enhver smag – matchende sæt, forskellige mønstre og farver, og selvfølgelig både til store og små, så tasken sidder helt rigtigt på ryggen. 


  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Video Image
 

Vælg den rigtige skoletaske

Det er vigtigt, at barnet får en skoletaske, der passer i størrelsen, og som er ergonomisk. Derfor finder du i alle BR-butikkerne en medarbejder, der har fået speciel oplæring i at give råd om størrelse, justering og udformning.

Se videoen for at lære mere om, hvilke detaljer du bør være specielt opmærksom på, når du vælger skoletaske til barnet.
   

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Bogbind og skrivetilbehør

Det er lettere og meget sjovere at lære, når alle de nødvendige skolesager er på plads, bøgerne er beskyttede af bogbind, blyanterne spidsede og viskelæderne klar til små fejl, der skal rettes. Find alt det skrivetilbehør, som du mangler, i BR.


  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Sikre madkasser og drikkedunke

Produktsikkerheden har højeste prioritet hos BR, og du kan være sikker på, at vores madkasser og drikkedunke ikke indeholder stoffer som ftalater, bisfenol A og polyfluorerte stoffer. Du kan trygt vælge blandt BRs store udvalg af madkasser og drikkedunke – de indeholder ikke stoffer, som kan skade barnet.

Alle vores madkasser og drikkedunke har gennemgået en streng sikkerheds- og kvalitetskontrol for at sikre, at de møder alle relevante internationale sikkerhedsstandarder.
Hvis du vil vide mere om, hvad BR gør for at sikre sikkerheden i vores produkter, kan du gå til BR og bæredygtighed.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

 

Før skolestart

Image

Jubii, det er sjovt at starte i skole

Snak en masse med dit barn om, hvad det vil sige at gå i skole. Det er et abstrakt begreb for barnet, og det er derfor vigtigt at få skabt de rigtige, positive forventninger til, hvad der venter. I kan for eksempel lege skole hjemme, så barnet får en fornemmelse af, hvad det går ud på.     

Image

Lær barnet at klare sig selv

I skolen er der ikke længere en pædagog, der hjælper med at knappe jakken eller binde snørebånd. Nu skal barnet selv gøre det hele. Derfor er det en god ide at lade barnet gøre alt selv derhjemme også – så det træner i at kunne klare sig selv. Samtidig er det en god ide at give barnet tøj på, der ikke er for besværligt at knappe, lyne eller lukke. Det er så ærgerligt at sidde og bøvle med sit snørebånd i garderoben, mens alle de andre børn for længst er løbet ud for at lege.
Image

Besøg skolen, og kend vejen

Besøg skolen, som dit barn skal gå i – gerne flere gange. Det føles trygt at have set, hvor man skal være. Det er samtidig en god ide at køre eller gå vejen til skolen så ofte som muligt, så barnet føler sig tryg ved turen derhen, allerede før start.

Image

Køb skoleudstyr

Der er ikke noget som at få sit helt eget nye udstyr, når man står over for et nyt kapitel i sit liv. Hvis muligt, så køb ny skoletaske, penalhus, madkasse, drikkedunk og lignende skoleudstyr til barnet. Gør det til en sjov og hyggelig begivenhed at gå ud og købe det sammen. Det vil helt sikkert give anledning til en masse gode snakke om skolestarten. Hos BR har vi alt det skoleudstyr, der skal bruges. Du kan desuden få masser af hjælp og rådgivning – f.eks. til at vælge en skoletaske, der passer til dit barns størrelse, og derfor sidder perfekt på ryggen.

Image

Legetøjsdag i skolen

Mange skoler har udnævnt en bestemt ugedag til legetøjsdag, hvor børnene må tage noget med hjemmefra. Det er vigtigt at lære barnet, at hvis man tager ting med, så er det barnets eget ansvar, at det ikke bliver væk eller går i stykker – og ikke skolens. Hvis dit barn er bange for, at nogen vil låne eller prøve legetøjet, så er det måske en god idé at vælge noget andet at tage med, som barnet ikke har så nært et forhold til.

 

Første skoledag

Image

Jubii-dag

Gør selve dagen til en særlig begivenhed – f.eks. ved at sætte flag på morgenbordet, servere varm kakao og hygge, når I kommer fra skole, eller ved at gå ud og spise sammen om aftenen. Det er godt at fejre den første dag.
Image

Forbered jer sammen dagen før, og vær udhvilet

Pak skoletasken dagen forinden, og læg evt. noget ”fint” tøj frem til næste dag. Sørg samtidig for, at dit barn får en god nats søvn, så det er udhvilet og friskt – også selv om der er masser af sommerfugle i maven. Skolen kræver meget af barnet, og derfor er masser af søvn utroligt afgørende, ikke kun før denne specielle dag, men før alle skoledage.
Image

Hold fri fra arbejde

Understreg, at skolen er vigtig, også for jer som forældre, ved at være til stede på første skoledag. Denne fridag er en af de vigtige – fordi det giver barnet en opfattelse af, at det spiller en rolle, er betydningsfuldt og værd at ofre en fridag på.
Image

Husk at tage fotos

Det er en uforglemmelig dag, men det er alligevel godt at tage billeder af det hele, fordi man kan tale ud fra dem, når man efterfølgende vender dagen med barnet. Men gør det diskret, uden at genere andre, og især uden at fjerne barnets fokus fra alt det, der foregår på skolen.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Vi tror på, at de fleste børn elsker at komme tilbage til skolen. Men vi skal nok lade være med at afsløre deres hemmelighed. Og når skolestarten rykker tættere på, skal du være klar – måske du har brug for en ny skoletaske? 

Med vores store udvalg skoletasker får du masser af farver og design – find tasker med ALPINE-, LEGO, STAR WARS, FROZEN og MINIONS. Vær opmærksom på, hvor meget dit barn skal bære sin taske, efter at skolen er startet. Kan remmene og bælterne justeres? Er ryggen ergonomisk formet?

Små helte bliver nemt sultne, og i vores skolestartsudvalg kan du også finde madkasser. Hvad med en LEGO Chima-, Avengers- eller BARBIE-madkasse? Eller måske en drikkedunk med motiver fra DISNEY, SMØLFERNE eller MANCHESTER UNITED?

Tænker du nu på bogstaver og figurer? Husk også at få et penalhus og et skrivesæt – f.ek. med FC BARCELONA, One Direction eller Biler 2.

Hurtig levering
Bestil online, og du får dine varer leveret inden for 2-3 hverdage.
Gratis levering
Få gratis levering, når du bestiller for mere end 600 kr.
Click & Collect Express
Reservér dine varer online, og hent dem i butikken tre timer senere.
* Gælder kun udvalgte varer
Click & Collect
Hent dine varer i din lokale butik og spar fragten!