Børnebøger | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

Børnebøger for de mindste

Nu har vi udvidet vores sortiment med endnu flere børnebøger. Og som noget nyt sætter vi hver måned fokus på en bestemt bog, som vi kalder "Månedens bog".

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

BR anbefaler Månedens bog

Hos BR tror vi på, at bøger gør børn glade, og vi ved samtidig, hvor vigtige bøger er for børns udvikling – højtlæsning for de mindste kan være med til både at udvikle barnets fantasi og læselyst. Dét vil vi gerne støtte hos BR, og derfor udvælger vi hver måned en bog, der inspirer til masser af snak, hygge og sjov. 

Denne Månedens bog er: Kreabogen.

Læs mere om bogen og tidligere Månedens bøger her.

Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Børnebøger

Bamse bor i en skov. Ikke langt derfra bor Kylling og Ælling, og sammen tager de på de mest skøre eventyr. Og Bamse vil helst bestemme det hele. Når man er lille, er det skønt med en stille hyggestund med oplæsning fra en god bog. En god børnebog kan være lang, kort, spændende, sjov eller nervepirrende – det er bare med at lede i vores sortiment her i webshoppen, så skal I nok finde en bog eller to, som bliver et rent hit hjemme hos jer. 

Det kan også være, at jeres yndlingsbørnebøger er sangbøger. Så er det bare i gang med at synge sjove børnesange! Gode hyggestunder med en børnebogTil en eftermiddag på sofaen eller lige før sengetid, er det hyggeligt med en god børnebog. Saml både børn og forældre og hav en hyggestund, hvor I hører mere om den historie, I startede på igår. Hvad mon dragen laver i dag? Og hvad er Bamse nu ude på? Det giver nærvær, når I samles om en god historie. Og det er især guld værd for de mindste. Barnet lærer nemlig at koncentrere sig om og følge bogens handling. Oplæsning er også med til at udvikle barnets sprog, da det hører nye ord og sammenhænge hver dag. En god børnebog gør dem derfor både skole- og soveklar. Børnebøger er sjove både til højtlæsning og helt til barnet selv kan læse. 

Er du I tvivl om, hvilken du skal vælge, så har vi lavet et initiativ her på hjemmesiden, som vi kalder for ”månedens bog”. 

Hver måned anbefaler vi en ny bog

 – og måske er det en af dem, der skal med hjem til samlingen. Børnebøger hos BRBåde i vores butikker og her i webshoppen har vi samlet både nye og klassiske børnebøger, der særligt egner sig til børn i alderen 0-6 år. Vi udvider altid vores sortiment, så vi har de sjoveste og mest spændende børnebøger. En perfekt gaveidé til de små!Se BRs udvalg af børnebøger her ovenfor. Du får 365 returret!

Godnathistorie

Når rollingerne bliver lagt i seng, er der ikke meget, som er hyggeligere end at læse en godnathistorie for dem og se de små øjenlåg glide langsomt i. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af søde, sjove og spændende børnebøger til de mindste. Med nogle børnebøger fra BR på reolen derhjemme vil de små altid have lyst til at få læst historier højt. H. C. Andersens eventyr, Bamses Store Billebog, LEGO Duplo og meget andet finder du her på siden. Så er det bare med at finde de bøger, der passer bedst til dine børn.