Star Wars | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

STAR WARS – Galaksen langt, langt væk

Rejs med til en fjern, fjern galakse for meget lang tid siden. Her udspiller der sig angstprovokerende kampe mellem det gode og det onde. Hvilken side er du på?

Med det enorme udbud af legetøj fra STAR WARS er det tid til at bekende kulør. Står du sammen med Luke Skywalker eller Darth Vader? Er du på lysets side og forsøger at nedkæmpe det onde Imperium? Eller tiltrækker mørket og den famøse, sortfarvede fyrste dig mere?

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

H2: STAR WARS: Fra det store lærred til din dagligstue
STAR WARS-filmene udgør tilsammen en verdenskendt science fiction-saga. Nu er figurerne fløjet fra det store lærred og ud i den store verden. Og du kan være med. Find din indre Kraft frem, og før den videre, når du træner de klassiske Star Wars-helte og bereder dem på den største kamp nogensinde.

Her på siden finder du det mest velassorterede udvalg af STAR WARS-produkter, du kan forestille dig. Hvad med at suse ned ad gaden på et flammende skateboard med en STAR WARS-styrthjelm til at passe på hovedet? Fluorescerende lyssværd, så I kan genskabe de legendariske fægtekampe fra filmene? Tandbørster, der pludselig gør det sjovt at børste gummerne – hvem får først tænder så hvide som stormtroppernes dragter? Eller hvordan lyder det at have actionfigurer fra filmene, som gør det muligt at fastslå, hvem der er stærkest? Lige midt på stuegulvet.

Disse eksempler udgør bare et marginalt udvalg af de potentialer, der åbner sig med den uendelige mængde ultra coolt legetøj, som findes her på siden.

H3: STAR WARS fra daggry til solnedgang
Er lige præcis du den allerstørste STAR WARS-fan, der findes? Vores legetøj og merchandise skaber muligheden for at bevise det og for at have STAR WARS omkring sig hele dagen – fra daggry til solnedgang. Kravl trygt i seng under STAR WARS-sengetøj, og bliv vækket om morgenen ved kendingsmelodien fra filmene.

I løbet af dagen kan du holde styr på tiden og dine aftaler med det smarte armbåndsur. Put dagens lækkerier i madkassen, fyld bøgerne i skoletasken, stå op på løbehjulet – eller sneløbehjulet, hvis himlen drysser med hvidt pudder – og bliv modtaget som den sejeste i klassen.

Den store mængde legetøj og merchandise taler sit eget tydelige sprog: Alliér dig med din side, vis det rette tilhørsforhold og bevis, at du kan lede din side til den endegyldige sejr.