LEGO Batman - Byg dit eget Batman univers med de unikke klodser | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

LEGO Batman

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Oplev Gotham City med LEGO Batman

Tag den sorte kappe og maske på, og hop ind i Batmobilen – så er du klar til at drage ud i verden for at bekæmpe alt det onde.

Med LEGO Batman kan du bygge Gotham City og genskabe det fantastiske Batman eventyr på børneværelset. Her kan du sammen med Batman tage kampen op mod de onde fjender, der prøver at skabe uorden i Gotham City.

I det spændende LEGO Batman univers kan du bygge din egen Batmobil og Jokerens berygtede forbryderbil, og genskabe de hæsblæsende scener, hvor Batman jagter Jokeren i en sand biljagt. Med sin lynhurtige Batmobil kan Batman nemt jagte Jokeren, der skaber uorden i byen, men tag ikke fejl – Jokeren er hurtig og lusket, og holder du ikke et skarpt øje på ham, forsvinder han nemt.

Gå derfor på udkig i vores udvalg af spændende LEGO Batman sæt, hvor du finder mange sjove og spændende sæt, der tilsammen skaber de perfekte rammer for at genopleve eventyret om Batman på dit værelse.

Det perfekte valg til en LEGO og Batman fan

Er du vild med at skabe dit eget univers ud af klodser og har du altid syntes, at Batman var sej, når han træder speederen i bund og kører afsted i sin Batmobil – så skal du helt sikkert tage et kig på vores LEGO Batman udvalg.

Vi har udvalgt mange sjove og spændende LEGO Batman sæt, der vil gøre det sjovt at skabe Gotham City ud af legoklodser. Med de fantastiske legoklodser kan du skabe Bathulen, hvor Bruce Wayne holder til og transformerer sig til Batman, når der er brug for hans hjælp - men husk at være på vagt. Man ved aldrig, hvornår de onde forsøger at bryde ind i Bathulen for at afsløre Batmans sande identitet.

Bestil derfor den spændende Bathule og den seje Batmobil, eller find et af de andre spændende køretøjer, som Batman kan tage i brug i hans forsøg på at beskytte byens beboere. I Gotham City ved man aldrig, hvornår faren lurer lige om hjørnet – når mørket falder på, kan alt ske og Batman må stå klar.

Find derfor din indre superhelt frem sammen med Batman. Sammen kan i redde byens beboere – og du bestemmer helt selv, om du vil være Batman ellers hans hjælper. Kun din fantasi sætter rammerne for de fantastiske og hæsblæsende oplevelser, der kan udfolde sig på dit værelse, når børneværelset forvandler sig til et sandt Batman univers.