BR Trælegetøj | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

Trælegetøj fra BR

BR’s fantasifulde serie af trælegetøj, som er lavet af FSC®-certificeret træ fra veldrevne skove, er udviklet til timevis af leg. Det er sjovt at lege med, men vi garanterer også, at det vil udvikle nogle af dit barns grundlæggende færdigheder og samtidig opmuntre til fysisk interaktion. (FSC-N002277)

Naturligt og fantasifuldt

Vi har gjort børn glade i mere end 50 år, og det er denne erfaring, vi trækker på for at sikre, at legetøjet i denne fantasifulde serie ikke kun er sjovt at lege med, men også lærerigt for børnene – og at det ser fantastisk ud, selv når det roder i stuen.

Video Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

BR Wood brand - lækkert trælegetøj i flotte og glade farver 

Gå på opdagelse i BR’s nye serie af trælegetøj, BR Wood brand, hvor du finder et stort udvalg af trælegetøj af højeste kvalitet til både drenge og piger. Vi har alt fra puttebokse og bøger med bondegårdsdyr til de små, til bilbaner, dukkehuse og butikslegesæt til de lidt større børn. Alle produkterne er lavet i lækre træmaterialer i flotte og glade farver. 

Hvorfor vælge BR Wood brand? 

Trælegetøj er på mange måder et rigtig godt og sundt valg, når der skal købes legetøj. Se med her, hvorfor du skal vælge legetøj fra BR Wood brand-serien.

  • Trælegetøj er det naturlige valg. I modsætning til plasticlegetøj undgår du, at legetøjet er fuld af skadelige kemikalier. Legetøj i træ har en beroligende effekt, og det indbyder til leg på en anden måde end legetøj i plastic. Derudover er legetøj i træ det miljøvenlige valg.
  • Legetøj lavet i træ er yderst robust og kan holde til mange timers leg. Du vil opleve, at det samme stykke legetøj kan bruges igen og igen, og da det tilmed er tidsløst, vil en hel søskendeflok kunne få glæde af det samme stykke legetøj.
  • Trælegetøj er super nemt at rengøre med en våd klud.
  • Trælegetøj er godt for barnets fantasi, da det med sit enkle, men alsidige design, lægger op til brug af forestillingsevne og kreativitet hos barnet. Med trælegetøj er det fantasien og ikke batterier, der driver legen frem.

BR Wood brand udvikler dit barns basale færdigheder 

Alle de flotte og underholdende stykker legetøj fra serien BR Wood brand styrker og stimulerer på forskellige måder barnets udvikling. Prøv for eksempel BR postkasse og BR putteboks, der udvikler barnets hånd-øje-koordination og finmotorik, da det at putte de rigtige klodser i de dertilhørende huller kræver koncentration. Eller lad barnet prøve kræfter med BR gå-vognen eller BR løbecyklen, der opmuntrer til fysisk interaktion, og derved styrker barnets motorik, koordinationsevne og balance. Inden længe vil du opleve dit barn suse stolt af sted på løbecyklen eller vandre koncentreret omkring med gåvognen. Er dit barn mere til fordybelse og fantasifulde lege, er BR mit første dukkehus eller BR parkeringshus det helt rigtige. Både dukke- og parkeringshuset rummer timevis af god leg, hvor fantasien kan få frit spil. Seje biler kan ræse op og ned mellem parkeringshusets etager, og fine dukker kan indrette og hygge sig i dukkehusets forskellige rum. I legetøjsserien BR Wood brand gemmer der sig mange timers underholdning og spændende lege for både drenge og piger.

Stableringene og kuglebanen udfordrer de fysiske færdigheder, mens f.eks. legesættet med Noahs ark stimulerer dit barns forestillingsevne og fantasi. Det naturlige træ er i sig selv et rigtig godt materiale for udviklingen af sanserne. Børnene kan udforske dets naturlige struktur og duft. BR's nye serie af trælegetøj er først og fremmest udviklet til at gøre børn glade, men vi har ikke glemt forældrene. Det stilfulde design indgår som en naturlig del af stuen – og legetøjet kan endda gå i arv til kommende generationer.

Hurtig levering
Bestil online, og du får dine varer leveret inden for 2-3 hverdage.
Gratis levering
Få gratis levering, når du bestiller for mere end 600 kr.
Click & Collect Express
Reservér dine varer online, og hent dem i butikken tre timer senere.
* Gælder kun udvalgte varer
Click & Collect
Hent dine varer i din lokale butik og spar fragten!