Kreativt legetøj | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

BR MAKE AND CREATE – kreativt legetøj til hyggelige timer

Når det regner udenfor, eller du har lyst til at slappe lidt af, så er det tid til at være kreativ med BRs kreative legetøj!

De kreative projekter starter lige her i BR. Har du lyst til at male, tegne eller trykke med stempler? Så se BRs udvalg af kreativt legetøj lige her på siden! Du kan bl.a. vælge imellem et bordstaffeli, en tegnetavle, blyanter eller tegnepapir. Hvis du laver en fin tegning til mor, bliver hun helt sikkert glad. Lad kreativiteten spirre! Velkommen til vores sortiment.

Udfordrende og sjovt legetøj

I BR ved vi, hvor vigtigt det er at understøtte børns kreativitet, fra de er helt små og op gennem deres opvækst. Kreativitet udvikler nemlig nyttige mentale, sociale og emotionelle evner – alle vigtige egenskaber gennem livet.

Derfor har vi udviklet serien BR MAKE AND CREATE, der styrker dit barns fantasi og færdigheder gennem kunst og kreativitet, alt imens de leger frit.

Her på siden kan du se hele serien, blive inspireret af vores DIY-film og læse mere om, hvordan du ved brug af vores værdiikoner og aldersangivelse vælger det rette produkt til dit barn.

Video Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

 

Værdiikoner

Med BR MAKE AND CREATE-serien har vi gjort det lettere for dig, der er på jagt efter et produkt, der ikke bare er sjovt, men samtidig udfordrer og understøtter barnets færdigheder og evner.

På hele BR MAKE AND CREATE-serien finder du nemlig de små, farverige værdiikoner, der kan vejlede dig i, hvilke egenskaber det enkelte stykke legetøj udvikler.

Så lad dig guide af de forskellige værdiikoner sammen med aldersangivelserne, næste gang du leder efter et produkt fra serien.

Image

Maledrejeskive - udvikler de sociale færdigheder 

Leder du efter et anderledes projekt, hvor kun fantasien sætter grænser? Så er BR MAKE AND CREATE-maledrejeskiven helt sikkert lige noget for dig. 

Maledrejeskiven er et roterende og kreativt redskab, som skruer op for fantasien med masser af farver og materialer. Barnet træner finmotorikken, når papiret skal sættes på. Når barnet drejer på hjulet appellerer maledrejeskiven også til kreativ leg med maling og glimmer. Maledrejeskiven kan også bruges af flere børn på én gang, så de kan lave et fælles kunstværk og derved udfordre og udvikle de sociale færdigheder.

Video Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Projektor - udvikler finmotorikken  

BR MAKE AND CREATE-projektoren gør den kreative aktivitet sjovere og nemmere. Projektoren opfordrer til kreativitet, når barnet skal vælge, hvilke billeder, der skal sættes sammen, og hvad der skal tegnes omkring dem. Måske vil børnene farvelægge det hus, de har streget op – eller tegne en blå sky oven over. Det at bruge hænderne til at strege op og farvelægge pertentligt er supergodt for barnets hånd-øje-koordination og ikke mindst for evnen til at styre blyanten og for finmotorikken.

Video Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

 

Aldersangivelse

Børn udvikler sig hurtigt, og det er vigtigt at give dem legetøj, som understøtter deres aktuelle udviklingstrin. Vi har set på, hvilke milepæle barnet når i hvilken alder, og dette ligger til grund for vores design af legetøj. Derfor finder du aldersikoner på alt legetøj i BR’s egne serier.

Image

HAPPY Guarantee®

BR har gjort børn glade i mere end 50 år. Vi har derfor en garanti på udvalgt legetøj, som vi ved vil gøre dit barn 100% glad. Vi kalder det HAPPY Guarantee®.

Det betyder, at du kan bytte legetøjet inden for 14 dage – selv efter at det har været pakket ud og leget med. Husk blot kvitteringen. 

Garantien gælder naturligvis også alle produkter fra BR MAKE AND CREATE-serien.

Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.

Slip fantasien og kreativiteten løs med BR Make & Create

Hos børn skal der altid være tid til leg og kreativitet. Igennem kreative projekter får fantasien frit spil og du kan sammen med dit barn skabe netop de billeder, malerier eller figurer, I ønsker. Uanset om dit barn nyder at male eller forme fantasifulde figurer ud af modellervoks, tilbyder BR Make & Create et spændende udvalg af kreativt legetøj, der vil give dit barn mange timers underholdning, hvor fantasien og kreativiteten for alvor kan spire.

Visualiser fantasien

At tegne og male har altid været et hit blandt børn, der nyder at kreere deres egne tegninger og malerier til glæde for forældre og bedsteforældre. Igennem tegning stimuleres dit barns fantasi og udvikler evnerne til at tænke og udfolde sig kreativt. Med tegne- og malerudstyr fra BR Make & Create bliver det endnu sjovere for hele familie at samles i det kreative rum, hvor der kan males, tegnes og sættes smarte stempler på tavler, eller tegnes på bordstaffelier eller en smart tegnemåtte, hvor der er plads til at flere kan udfolde sig kreativt. Med den smarte Aquadoodle-pen undgår I at få tus på gulvet, når børnene udfolder de kreative evner på den smarte tegnemåtte. Den smarte pen kræver kun vand for at kunne visualisere dit barns mange sjove og kreative fantasier og idéer – herved gør det ikke noget, hvis de tegner udenfor!

Lad fantasien tage form

At bruge sin fantasi er en evne, børn for alvor får brug for, når de skal forme deres egne figurer i modellervoks. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan legen kan udfolde sig. Modellervoks er derfor en fantastisk måde at give børnene indsigt i egne kreative evner, da de igennem den fantasifulde leg finder ud af, hvad de kan skabe med egne idéer og hænder. Regner det uden for på en trist og grå efterårsdag, er modellervoksen perfekt at finde frem til hele familien, der nemt kan blive underholdt i timevis. Med de smarte BR MAKE & CREATE legesæt får I både modellervoks, en formrulle, forme og skæreredskaber, så I kan skabe sjove figurer ud af modellervoksen.
I vores kreative sortiment finder du derfor et udvalg af spændende legetøj, der vil stimulere dit barns fantasi og udvikle de kreative evner igennem leg og underholdning. Med legetøj fra BR Make & Create får I derfor mange timers sjov og kreativ underholdning, der garanterer jer hyggelig samvær for hele familien på en kold og grå efterårsdag.