trælegetøj fra BR | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

Lækkert trælegetøj til de yngste

BR's serie af solidt trælegetøj er stimulerende for små børn at lege med. Legetøjet er lavet af FSC®-certificeret træ og i et kreativt og tidsløst design. Børn fra ni måneder til syv år bliver inspireret til timevis af leg med det fantasifulde legetøj, som udfordrer både sanser og motorik. (FSC-N002277)

Hvorfor legetøj af træ?

Inspirerende. Trælegetøj opmuntrer børn til fysisk leg, som giver en mere aktiv bevidsthed og stimulerer den kreative og fantasifulde leg.

Sanseligt. Trælegetøj er fantastisk, når sanserne skal udvikles. Med den naturlige, behagelige struktur, duften og de fine farver vil børn elske at udforske det.

Naturligt. Træ er et genanvendeligt og naturligt materiale, og BR’s trælegetøj er lavet af nøje udvalgt, FSC®-certificeret træ. (FSC-N002277) 

Tidløst. BR’s trælegetøj vækker en følelse af nostalgi. Legetøjet er solidt og klassisk og kan gå i arv til kommende generationer.

Kvalitet. BR’s trælegetøj er malet med giftfri maling, og det er lavet af træ af høj kvalitet, bl.a. bøg og krydsfiner, for sikker, førsteklasses leg.

Image

Designet

Æstetik og udseende har været i fokus gennem hele designprocessen. Det er målet for BR, at det stilfulde legetøj ikke kun er sjovt at lege med og udvikler dit barn, men også indgår som en naturlig del af stuen – og ser godt ud, selv når der er legetøj overalt.

Image

BR’s udviklingshjul

Leg er en vigtig del af dit barns udvikling. BR's flotte serie af trælegetøj fokuserer på de tre vigtigste udviklingsområder: Motorik, læring og kreativitet Udviklingshjulet viser, hvor stor en del af de tre udviklingsområder, hvert enkelt stykke legetøj dækker.
Image

BR har gjort børn glade i mere end 50 år. Nu introducerer vi en garanti på udvalgt legetøj, som, vi ved, vil gøre dit barn 100% glad. Vi kalder det HAPPY® Guarantee.

Det betyder, at du kan bytte legetøjet inden for 14 dage – selv efter at det har været pakket ud og leget med. Husk blot kvitteringen. Garantien gælder selvfølgelig også alt det nye, lækre trælegetøj fra BR.

Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.