BR Badelegetøj | Legetøj fra BR
Luk vinduet

Nyt login til alle Club BR-medlemmer!

Er du allerede medlem af Club BR?
Klik på Opret digitalt login for at forny dit Club BR-medlemskab.

Ikke medlem af Club BR endnu?
Klik på Opret digitalt login for at melde dig ind i Club BR. 

Hvis du allerede har gennemført opgraderingen, skal du bare klikke på Log ind for at få adgang til din Club BR-familie.

Opret digitalt login
Log ind
Log ind med e-mailadresse
Eller mobilnummer
Der opstod en fejl, da du prøvede at logge ind. Prøv igen.

Aktivering mislykkedes. Prøv igen, eller bestil en ny aktiveringskode.
*Vi vil ikke kontakte dig, medmindre du giver os tilladelse til det.
Albert
0
267gold coins

Ønskeliste
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • 365 dages returret

Leg i vand er vigtig for børns udvikling

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor børn er så lang tid om at vaske hænder på badeværelset? Eller hvorfor de – igen og igen – ser på, når deres legetøj synker ned på bunden af badekarret? Leg i vand bliver ved med at fascinere og more os, og det er væsentligt for børns udvikling, at de leger med vand.

Sanser gennem leg

Synet, lyden og følelsen af det plaskende vand giver barnet en dejlig sanseoplevelse. Rent faktisk lærer barnet om sin omverden gennem sanserne. Den måde, det helt lille barn kan udfolde sig på i vand, adskiller sig fra, hvordan barnet ellers kan udfolde sig. Derfor er leg i vand en rigtig god sansemotorisk stimulation. Vand er beroligende, og leg i vand er en af de mest afslappende aktiviteter for et barn.

Koncentrerer sig bedre

Børn kan blive ved og ved med at øse vand fra det ene bæger til det andet. At fylde bægeret og tømme det igen fremmer både koncentrationsevnen og evnen til problemløsning – begge dele noget, der gavner barnets indlæring senere hen. 

Kognitive færdigheder

Børn lærer om deres omgivelser på en logisk måde, når de leger i vand, og det udvikler hjernens evne til at ræsonnere. Legen i badet fremmer de tidlige kognitive færdigheder, som for eksempel opfattelsen af og evnen til at følge en bevægelse.

Se BR's serie af badelegetøj og andet legetøj til badekar

Image

Skumklistermærker til badet

Et godt tidspunkt at inspirere dit barn på er, når det er i bad. Med disse flotte skumklistermærker kan du fortælle historier og tale med dit barn. Fortælling hjælper børn med at udvikle både deres kreativitet og sproglige færdigheder. De søde og farverige skumklistermærker giver god lejlighed til, at du i et særligt øjeblik i en ellers travl hverdag kan knytte tættere bånd til dit barn. Skumklistermærkerne klæber, når de bliver våde, og er nemme at tage af igen efter badet.

Se skumklistermærker til badet her
Image

Aktivitetsbægre til badet

Den nyfødte kan endnu ikke gribe om ting eller sætte sig op på egen hånd, men det betyder ikke, at det er for tidligt at introducere leg med vand. Når dit barn er i bad, kan du komme lunkent vand i et bæger og hælde det ud foran barnet og over maven, hænderne og tæerne. Når du gør det, kan dit barn se, høre og føle vandet, der løber ud af bægeret, hvilket fremmer de tidlige kognitive færdigheder og forståelsen. For tumlingens vedkommende er aktivitetsbægrene, når de stables oven på hinanden, med til at udvikle både motorikken og evnen til problemløsning.

Se aktivitetsbægre til badet her
Image

Fiskesæt til badet

En fiskestang til badekarret er en klassiker. For helt små børn kræver det at fiske en del kontrol over musklerne, og det er en sjov måde at blande leg med udvikling på. Den buttede fisk og fiskestangen er designet, så fisken er nem at fange for små hænder – og opmuntrer til at gentage legen igen og igen, hvilket er med til at udvikle barnets hånd-øje-koordination og fantasi.

Se fiskesæt til badet her
Image

Aktivitetsstang til badet

Barnet bliver grebet af at prøve at finde ud af, hvorfor ting synker eller flyder, hvilke lyde rindende vand siger, hvad der sker, når man bevæger sig i vand, og alt det andet sjove, der sker, når man leger i vand. Når barnet udforsker verdens logik, er det med til at udvikle en tidlig bevidsthed om problemløsning. Det kræver en god hånd-øje-koordination, når barnet øser vand op og hælder det ud igen. Øvelsen er med til at udvikle hjerne og muskler. Når barnet hælder vand gennem tragten, fremmer det de tidlige kognitive færdigheder og evnen til at følge en bevægelse med øjnene.

Se aktivitetsstang til badet her

Image

  Beregner fragtpris... Du betaler kun én fragtpris: fragten for én stor og tung vare.